Lobke Vale

Blijven herbeleven

Bij het openslaan van jullie trouwalbum jullie huwelijksdag tot in detail weer kunnen herbeleven? Er wordt geen moment gemist. De emoties, de sfeer en een ontspannen reportage. Zodat jullie de dag, die jullie met zoveel aandacht en liefde hebben voorbereid, steeds weer kunnen herbeleven.

Ervaringen van bruidsparen

Wij zijn erg tevreden over Lobke haar prachtige bijdrage aan onze trouwdag! Door haar ontspannen houding, konden wij ook onstpannen en hebben we erg mooie foto's ontvangen. Ze dacht met ons mee, stelde ons op ons gemak en is erg flexibel. Ze heeft creatieve ideeën. Zeker een aanrader!
Lobke heeft onze trouwdag gefotografeerd. Wat een reportage! Ze was bij de voorbereiding, bij de ceremonie, bij de receptie en ook nog bij het feest. Dat op de warmste dag die we ooit gekend hebben. Niks was haar te gek. Ze betrok de kinderen overal bij en zorgde ervoor dat het niet ‘gemaakt’ maar lekker losjes was. Absoluut een aanrader!
Lobke is een leuke, spontane jonge vrouw met veel passie voor haar vak. Ze heeft de hele dag onze bruiloft in Wildlands gefotografeerd. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Ze kwam zelf ook met veel mooie en leuke ideeën. Ze kreeg onze gasten door haar trucjes met een big smileop de foto. Hoe mooi is dat?! Lobke is zeker een aanrader als je een goede fotograaf wil!

tarieven

Middels een uniek op maat gemaakt bruidsalbum, met daarin de mooiste foto’s van jullie grote dag kunnen jullie de grote dag keer op keer op keer herbeleven. Tot in de kleinste details is alles voor jullie vastgelegd. Op papier geprint en in een prachtig boek verzameld. Een album vol herinneringen aan jullie trouwdag! 

 

Het keer op keer, tot in detail, jullie bruiloft kunnen herbeleven, is al te boeken vanaf 1250,- 

(Meest gekozen)

Basis Pakket

Plus Pakket

VIP Pakket

1250,-

1650,-

1950,-

Kennismakingsgesprek


Klinkt dit interessant? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan! (evt. is dit mogelijk via Zoom)


Dan kunnen we elkaar leren kennen, praten we over jullie bruiloft en kan ik jullie mijn werk laten zien doormiddel van verschillende handgemaakte albums.

Fotograaf Groningen

    ×

    Hallo,

    Hoe kan ik je helpen?

    × Kan ik je helpen?