Title Image

Moment Design

Loveshoot Noorderplantsoen Groningen
Loveshoot Ganzedijk Groningen
Loveshoot Groningen
Moment Design Loveshoot Groningen
Loveshoot Winschoten
Loveshoot Noordbroek Groningen

Wat is Moment Design? Moment Design gaat over connectie, het maken van plezier en het delen van liefde. Over de interactie met elkaar, over emoties en het hebben van een echt gesprek. Het is even stil staan bij alles wat je hebt, alles waar je van houd.

Moment Design is vooral even een moment samen in een tijd die door de drukte toch al veelte snel voorbij gaat. Interactie met elkaar. Herinneringen ophalen, je liefde uitdrukken en de ruimte krijgen voor een echt gesprek. Even genieten van alles, maar vooral van elkaar. Hierdoor krijgt de foto een diepere betekenis.

Het gaat niet om die cheese smile of om die statische pose, maar over connectie maken. Moment Design is de manier om de liefde tussen mensen op een ongedwongen en pure manier vast te leggen. Het benadrukt hoe waardevol en mooi het hebben van een relatie is.

Door invites (vragen) en games (spelletjes, opdrachtjes) komt er een ontspannen sfeer en vergeten mensen al gauw dat ze bezig zijn met een fotoshoot.

Hierdoor ontstaat een moment waarin mensen helemaal zichzelf kunnen zijn. Waar er ruimte is voor een knuffel, een liefdevolle kus, een aanraking. De echte verliefde blik, een stiekeme traan en de spontane glimlach. De perfecte ingrediënten voor een loveshoot of tijdens de reportage op jullie bruiloft

Ik houd enorm van deze methode van werken, juist om zijn echtheid. Daarom heb ik hiervoor een opleiding gedaan en een certificeringstraject gevolg. En mag ik mij met trots gecertificeerd Moment Designer noemen.

 

 

Neem contact op

×

Hallo,

Hoe kan ik je helpen?

× Kan ik je helpen?