Lobke Vale

3799
page-template-default,page,page-id-3799,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Moment Design

Die heerlijke techniek die Moment Design heet, wat houd ik ervan! Het haalt de mooiste emoties naar boven en laat de mensen voor je camera helemaal in elkaar opgaan. Niet poseren of geforceerd lachen. Herinneringen ophalen en nieuwe maken.

Ken je dat moment dat je vriendin je voorstelt om een fotoshoot te doen samen en dat jij alleen maar kunt denken, oneee dan moet ik poseren,  geforceerd lachen en wordt ik in een gekke pose gepositioneerd..

Niet dus!! Een fotoshoot is mega leuk, ontspannen en ongedwongen moment samen.  Je vragen om te lachen, zal ik zekerrrr niet doen. Daarvoor is namelijk een prachtige techniek uitgevonden: Moment Design! Stiekem een beetje mijn beste fotovriend.

Moment Design is vooral even een moment samen in een tijd die door drukte toch al veelte snel voorbij gaat. Even tijd voor elkaar, ontsnappen aan de dagelijkse sleur.  Stilstaan bij het hier en nu, herinneringen ophalen, je liefde uitdrukken en de ruimte krijgen voor een echt gesprek. Even genieten van alles, maar vooral van elkaar. Hierdoor krijgt de foto een diepere betekenis. Wanneer je dan terug kijkt naar de afdruk zul je altijd weer terug keren naar dat ene moment, die herinnering.

Bij Moment Design gaat het niet om die cheese smile of die statische pose, maar over connectie maken. En vooral: van elkaar genieten!

Door middel van invites (spelletjes) en games (spelletjes, opdrachtjes) zul je helemaal niet meer door hebben dat je eigenlijk bezig bent met een fotoshoot. We beginnen met makkelijke invites en later zullen we eventueel overgaan naar de betekenisvolle invites. Herinneringen ophalen, waardevolle momenten delen.

Hierdoor ontstaat een moment waarin mensen helemaal zichzelf kunnen zijn. Waar er ruimte is voor een knuffel, een liefdevolle kus, een aanraking. Ontsnapt daar die ene blik van haar gezicht en durft hij zichzelf meer dan ooit te laten zien. Een stiekeme traan, die spontane glimlach of die heerlijk aanstekelijke slappe lach.

 

Dat is waarom ik zo van Moment Design houd en vind dat iedereen dit een keertje meegemaakt zou moeten hebben.