Laurens & Sander

Lobke was de trouwfotograaf op onze bruiloft. Wat zijn we blij dat we voor haar hebben gekozen. De eerste kennismaking was direct goed. Voor ons was het belangrijk dat we een goede fotograaf hadden, waarbij we ons op ons gemak zouden voelen. Die hebben we gevonden in Lobke!

Op onze trouwdag was Lobke keurig op tijd. Wat een leuke en gezellige meid is het. Ze is makkelijk in de omgang, denkt met je mee en stelt je erg op je gemak. Ze weet precies de balans te vinden tussen er op het goede moment er te zijn, maar ook op de achtergrond te blijven. Daardoor weet ze juist de spontane en emotionele momenten vast te leggen.

Onze bruiloftsgasten waren ook erg over haar aanwezigheid te spreken. We hebben dit veel terug gehoord. Lobke heeft ook leuke ideeën/ opdrachtjes om je spontaan op de foto te krijgen. Wat hebben we gelachen!

Binnen 24 uur na de bruiloft kregen wij al een sneak preview van een aantal foto’s. Erg leuk, omdat je dan nog helemaal in je bruiloftsbubbel zit. Tussen de preview zaten al echte pareltjes! Binnen 2 maanden hadden wij ook alle andere foto’s in onze mailbox. Super handig dat deze al gesorteerd zijn op onderdeel van de dag. Wat een prachtige foto’s die zo goed de sfeer van onze bruiloft weergeeft. Goede kwaliteit en elke foto zegt iets: spanning, verdriet, lachen, humor.

Door de foto’s beleefden we onze dag helemaal opnieuw, maar zag je ook momenten die we alweer waren vergeten. Inmiddels hebben wij zelf een selectie gemaakt van foto’s die wij in ons fotoboek willen. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar weten zeker dat dit goed komt.

Lobke geniet oprecht met je mee, voor, tijdens en na je bruiloft. Lobke maakt elke beslissing in overleg, dat is prettig en stelde ons gerust. Voor vragen en ideeën is zij goed bereikbaar. Wij bevelen Lobke van harte aan!!!! Wat een topper!!!