Hi!

Ik ben Lobke, een enthousiaste bruidsfotograaf die altijd op zoek is naar plaatjes waar je van gaat grijnzen. Waar je meteen vrolijk van wordt. Waar je helemaal jezelf voor mag blijven. Omdat je elkaar zo het allerleukste vindt. Mijn stijl is ongedwongen met pure & heldere kleuren.

Toen ik op reis was in Thailand kwam voor mij het eerste besef hoe belangrijk en dierbaar een foto is. Dit was tijdens het Loi Krathong Festival, hier werden duizenden lampionnen tegelijk opgelaten, het was zo magisch.

Ieder jaar zou ik willen teruggaan om dit magische moment weer te beleven alleen is dat onmogelijk. The next best thing zijn mijn foto’s, dus nu beleef ik dit moment wanneer ik maar wil, door mijn fotoalbum erbij te pakken.

Mijn liefde voor momenten vastleggen is op dat moment echt geboren. Jullie nog eindeloos vaak mee terug kunnen nemen naar al die kleine, fijne en bijzondere momentjes van jullie trouwdag is waar ik het meest gelukkig van word.

Cultuur en creativiteit zit in mijn bloed, naast fotografie ben ik ook veel in het theater te vinden waar ik lichttechnicus ben. Ik loop altijd op twee verschillende Converse Allstars (#lobkestijl), ben gek op Tony Chocolonely, Chai Latte, suppen, boksen en reizen. En hoewel ik het liefste iedere maand een nieuwe stad ontdek, gaat er voor mij niets boven Groningen. 

Wat anderen zeggen: vrolijk, oprecht, kleurrijk, spontaan, verrassend, passievol, puur, spring in het veld, krachtig, positieve energie