Emma & Sven

We hebben Lobke als bruidsfotograaf voor ons trouwfeest gevraagd omdat we haar stijl en portfolio erg mooi vinden; dit was precies wat wij zochten!

We hebben voor onze dag een paar keer contact gehad over het verloop van de dag en welke momenten we vastgelegd wilden hebben. Tijdens die momenten voelden we ons al erg op ons gemak.

Ook op de dag zelf was Lobke een erg fijn persoon om erbij te hebben! Al vanaf binnenkomst was haar enthousiasme aanstekelijk en had ze oog voor alle belangrijke gasten en details. En juist die details zijn zo fijn om terug te zien bij het ontvangen van de foto’s; de trotse blik van onze ouders, de knoopjes van de jurk, een traan en een lach. Doordat ze al die momenten heeft vastgelegd is het heerlijk om de foto’s terug te kijken en zo onze prachtige dag opnieuw te beleven.

Het hoogtepunt was de reportageshoot in het theater. Je kon echt merken dat daar twee van Lobke haar passies bij elkaar kwamen, bruidsfotografie en theatertechniek. Tijdens het schieten van de reportage foto’s heeft ze zo haar trucjes waardoor we ons geen moment ongemakkelijk voelden voor de camera. Dit zie je ook echt terug in de foto’s.

Lobke is een topfotograaf die je er zeker bij wilt hebben op je trouwdag!