Erwin & Rolf

Erwin en Rolf hebben de magie om de zon te laten schijnen. Elke keer dat ik ze sprak en ik opperde, wat te doen bij regen, kreeg ik te horen dat dat niet zou gebeuren. De zon zou gaan schijnen. En wallah het was als een dag in Frankrijk. Zonovergoten!

Vanaf het eerste moment voelde het goed. Vriendelijk, sprankelend, energiek en boordevol inspirerende ideeën, dat is Lobke! 

Haar signature shoes springen meteen in het oog en geven iets prijs over haar speelse karakter. Dit zie je uiteindelijk ook terug in haar werk.

Het eerste moment met een grote lens op het gezicht gericht voelt wat onwennig, maar al gauw voelt het fladderen van Lobke om ons heen heel vertrouwd. Haar ideeën passen goed bij onze wensen en zonder al teveel onwennigheid laten we ons op de mooiste plekken in Groningen fotograferen. Met een shoot op 3 locaties is er zelfs nog tijd om een drankje te doen op het terras en de eerste gasten aan te zien komen rijden.

Lobke heeft er een gave voor om zich onzichtbaar te maken tijdens de mooiste momenten en weet ze toch intiem vast te leggen.

We zijn dankbaar voor de prachtige beelden ter herinnering aan een bijzonder mooie dag.