Lobke Vale

Title Image

Over Lobke

In 2016 mocht ik mijn eerste grote reis maken, naar Thailand. Een van mijn dierbaarste herinneringen aan die vakantie is het Loi Krathong festival. Een festival waar duizenden lampionnen tegelijk de lucht in gaan, magisch. Het liefst zou ik elk jaar naar dit festival gaan, maar dat gaat helaas niet. Hoe mooi is het dan om het fotoalbum uit de kast te kunnen pakken en weer helemaal terug te kunnen gaan naar dat ene moment..

Op dat soort momenten besef ik hoe belangrijk en dierbaar een foto is.

Door één druk op de knop kun je even in de tijdmachine stappen en terug gaan, naar die avond, dat moment waar je al zolang naar uit had gekeken en binnen no time voorbij leek te gaan. Die momenten gun ik iedereen. Of het gaat om de mooiste dag of die laatste familiefoto samen. Ik vind het zo waardevol om dit voor iemand te kunnen doen. 

Naast fotografie ben ik veel in het theater te vinden, loop ik altijd op Converse Allstars (#lobkestijl) ga ik het liefst elke maand op vakantie om daar dan vervolgens weer fijne vakantieboeken van te kunnen maken en ben ik dol op de stad Groningen. 

Neem contact op

 

 

×

Hallo,

Hoe kan ik je helpen?

× Kan ik je helpen?