Roy & José

Ooit een bruid, zonder schort, theedoek, slabber of enig bescherming, in haar jurk haar baby een boertje zien laten doen? Ik wel. Dit is eigenlijk kenmerkend voor hoe de bruiloft van Roy en José eruit zag. Relaxt, genietend van elk moment, het gaat zoals het gaat.

Het motto, wanneer je een paraplu bij je hebt regent het niet, kwam vandaag helemaal tot zijn recht. Met het verwelkomen van de gasten in Heiligerlee, de aankomst op de trouwlocatie Boerderij de Mausel, de prachtige rit met de authentieke trouwauto en de fantastische tram, de groepsfoto’s.. overal was een paraplu aanwezig en dus regende het niet.

Met de reportage, welke plaats vond bij de Fraeylemaborg en in het slochterbos waren we de paraplu helaas vergeten en dus: regen. Maar ook hierdoor liet het bruidspaar zich niet gek maken, een paar druppies? Prima. Gewoon doorknallen.

Wat een fantastische vrouw en wat een super fotografe! Zowel zakelijk tijdens haar werkzaamheden maar net zo goed een goeie toevoeging als “gast” op je bruiloft! What you see is what you get.